Despre mine

PAVEL Carmen (n. 19 feb. 1958, Craiova, Romania). Antreprenor.

Absolventa a Institutului Politehnic din Bucuresti, cu diploma de licenta promotia 1982.

Am activat ca Ghid National Atestat al ONT in perioada 1978 – 1989 pentru grupuri din Anglia, SUA si Israel. Puternic influenta de pasiunea pentru turism si calatorii,  am infiintat  in mai 1990 impreuna cu Aurel Pavel  una dintre primele firme private de turism din Romania, J’ INFO TOURS.

In 1990, am urmat  training-uri aplicate in turism, finante si banking in Israel, pentru ca din 1992 sa lanseze prin J’Info Tours primele achizitii de autocare si masini ce vor fi folosite in circuite turistice, in Romania. La inceputul anilor 2000, J’ INFO TOURS introduce in premiera in Romania si primele serii charter – zboruri  pentru sejururi la plaja, relaxare si vizite culturale. La initiativa J’Info Tours, zborurile charter se transforma dintr-un produs turistic odinioara de lux in Romania, intr-unul accesibil tuturor. Tot in anul 2000, am incheiat  primul parteneriat international de travel management, devenind PARTENER OFICIAL AL HRG.

Ca o recunoastere a meritelor – atat pe plan intern cat si pe plan international, am primit in numele agentiei J’Info Tours urmatoarele premii de-a lungul timpului:

„International Golden Award for Quality & Business Prestige” si detinator al certificatului „Top Quality Customer  Satisfaction Standards” acordate de Association OTHERWAYS Management & Consulting – Geneva, Viena 2004;

„Trofeul International pentru Industria Turistica si Hoteluri” – Madrid 2002;

„Steaua de aur a calitatii” – Geneva 2000; „Cel mai bun TOUR OPERATOR Roman” – Paris 1998;

Premiul revistei Bucharest Business Week pentru „Cea mai dinamica intreprindere mica-mijlocie”;

Locul I in Topul Guvernului Romaniei si Ministerului Intreprinderilor Mici si Mijlocii pentru performante economico  – financiare in domeniul turismului, 2001-2003.

In 2008 am  infiintat  J’INFO TRAINING, societate de pregatire personal in domeniul turismului, si am absolvit cursuri autorizate de Formator si Manager de Proiect European. Challenge-ul actual este implementarea online atat a pachetelor turistice, bilete de avion, rezervari hoteliere dar si a cursurilor de agent de turism, ghid, cursuri de specializare si de dezvoltare persoanala.

Calatoriile si vacantele pe care le promovez sunt in destinatii pe care le-am parcurs deja : Myanmar, Panama, Madagascar, India, China, Japonia, Peru, Argentina , Cuba, Chile, Brazilia, Kenya, Zanzibar, Sri Lanka, Tanzania, Seychelles, Australia, Maroc, Egipt, Franta, Germania, Cehia, Slovacia, Slovenia, Turcia, Muntenegru, Albania, Norvegia, Finlanda, Olanda, Danemarca, Rusia, Suedia, Islanda,Polonia, Marea Britanie, Croatia, Grecia, Italia, Malta, Portugalia, Spania, Belgia, Elvetia, Monaco, SUA, Africa de Sud, Puerto Rico, St.Thomas, Maldive, Bali, Ecuador, Cambodgia, Singapore, Insulele Filipine si multe altele.

Sunt adeseori invitata la televiziuni in vederea prezentarii destinatiilor de calatorie.

Vicepresedinte al ATMB (Asociatia de Turism a Municipiului Bucuresti) si Presedinte al APOT (Asociatia de Promovare a Obiectivelor Turistice), m-am implicat in mod deosebit in promovarea imaginii Romaniei si a potentialului ei turistic.

Hobby-uri: ski, scubadiving si ciclism.

 

 

Lasă un răspuns