Daca esti in pana de idei :)

Daca esti in pana de idei de vacante, n-ar fi rau sa te uiti peste o oferta de vacanta in India.

Nu are rost sa te sperii citind pe diverse siteuri despre pericolele care te asteapta in India, malaria apare in sezonul ploios si nu in zona de nord, iar hepatita te pandeste doar daca mananci de pe jos, ceea ce credem noi ca nu e cazul.

Care sunt cele mai bune 5 motive sa calatoresti in India?

  1. Mananci ieftin si bine

Bucataria indiana este una dintre cele mai spectaculoase si este un motiv suficient de bun ca sa calatoresti aici .

  1. Platesti putin pe vacanta

Cele mai bune perioade de calatorit  in India sunt iarna, primavara, dar si toamna. Preturile sunt la cazare si transport sunt mici si te bucuri de confort la preturi mici.

  1. Ai parte de o experienta indedita

Faptul ca o sa mergi cu tuk-tuk-urile sau calare pe un elefant, o sa vizitezi temple, o sa mergi in excursii prin jungla si o sa vezi tot felul de animale salbatice, o sa iti ofere o satisfactie pe care alte vacante nu ti-o ofera.

  1. Intri in contact cu o cultura diferita

Spre deosebire de o vacanta in Grecia sau in Turcia , unde vei avea mereu un sentiment de familiaritate, in India aceasta  va disparea cu totul.

  1. Iti cumperi tot felul de lucruri dragute la preturi mici

Poti cumpara cele mai colorate matasuri, pietre semipretioase, ceramica albastra de Jaipur, papusi, tablouri, pantofi traditionali barbatesti, bautura alcoolica traditionala denumita fenni, aur si multe altele la preturi foarte avantajoase.

india 1india 2

india 4india 5india 6india 7india 8india 9india 10